Thursday, April 14, 2011

Aisyah Humairah bakal pengganti Mia Sarah?....


tadi terview kt tenet jap...
seorang pelakon kanak-kanak bakal jadi penganti kepada seorang pelakon kanak-kanak yg feymes skarang ni....jeng..jeng..
uhhhhh....beliau sungguh chumelchumel bangat sama chomel dgn kechomelan pelakon kanak2 yg dh mmg feymes tu.....















gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah


gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah


gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

uuuu..keletahnyer dier....bkn main lg beraksi dpn kamera...ni kes bdak2 suke bergambar n x malu nk posing ni....

tuk pengetahuan korang nama die Nur Aisyah Humairah..*nama pun sedap*
menurut info aisyah ni baru berjinak-jinak dlm lakonan...


"Aisyah telah banyak kali menghadiri casting seperti di MIG Production milik David Teo (di MIG, Aisyah berpeluang casting bersama Lisa Surihani), Line Clear Motion Pictures milik Prof Razak Mohaideen, Lensa Film Sdn Bhd. Aisyah juga telah menjalani photoshoot di DZMS Talent Agency dan Hannah Studio. Hari Sabtu baru-2 ni, pihak Tayangan Unggul Sdn Bhd turut menghantar email kepada saya memanggil Aisyah casting utk filem muzikal terbaru keluaran syarikat mereka. Akan tetapi, disebabkan short notice, pihak kami tidak dapat membawa Aisyah ke casting tersebut."

pasni Mia Sarah ada kawan baru laa kn...


"Sekarang, Aisyah belum 3 tahun lagi dia sudah pandai beraksi di depan kamera. Jika umur dia 5 – 6 tahun, Aisyah akan jadi pengganti Mia Sara"

dlm masa 2,3 tahun ni kompom Aisyah ni leh jadi pengganti Mia Sarah....
dh besar leh jadi feymes cm Fasha Sandha kn...oppsss...xmo..xmo...die byk gosip je lebey, dik aisyah jgn jd cm die eh..haha..

baru-baru ni dik ecah *nama manja* jadi duta tudung Pearl Haya collection....
wahh..kecik2 lg dh jadi duta...menjana pendapatan mak bapak die ni...bguss..bguss..kecik2 dh pndai carik duit eh....


gambar nur aisyah humairah

pakai tudung laaaagiiii tomei2....>_______<



gambar nur aisyah humairah

alalala....ni pun chomel gakk...



gambar nur aisyah humairah

lagi cuuuuuuuuteee klu dik ecah ni pkai tudung...


anyway..gudluck to Aisyah Humairah...


*kene wat anak chomel2 ar cmni, leh jadi duta, leh aku duk umah goyang kaki*


















1 comment:

  1. Terima kasih kerana memuatkan posting mengenai anak saya. Untuk mengenali Aisyah dgn lebih dekat, layari fb fanpage Aisyah http://www.facebook.com/pages/Nur-Aisyah-Humairah/113632845384787#!/pages/Nur-Aisyah-Humairah/113632845384787

    Helmi

    ReplyDelete