Saturday, December 4, 2010

Saman MALU

Akhirnya kn....berita sensasi lg hiburan terkini...heee...pe sebenarnya nk citer ni...OHHH,,terforgot lak...mlm td tgk berita yg bekas permaisuri Agong si Siti Aisyah tu akan menyaman si Uncle Seeker yg belagak macho tu...dgn mengeluarkan kenyataan yg Uncle Seeker ni mendedahkan hubungan/maklumat/gambar2 peribadi di internet dan di blog2 beliau...TeeeeeTTTT!.....

Aiii....kak siti aisyah x kan takooot kot....tp rsnya 1Malaya dh tau yg pic2 dieorng ni dh tersebar pn...dh tersebar cmtu..x kn nk tutup ngn kain kot..ahahahaa....(oppss..x leh lebih2 nnti kene lak saman blog aku nih..heh)...Senang je kn nk saman2 org ni..dh mcm x de nilai harga diri manusia sekarang..

Wang Ringgit penentu dan "tukang selesai" segala masalah....tapi gmbar2 yg tersebar luas di seluruh malaysia termasuk semenanjung (kene masuk sekali..ehe..) sy rs....adalah gambar2 yg sebenar..dlm erti kata lain...Original Beb!....x de super impose..super impose pn......tol x..tol x...korang yg de akal lg cerdik bijak pandai cam kancil ni msti boleh menilai sendiri.....Buktinya........(dr email yg sy dpt....)



gambar uncle seekers dan siti aishah



gambar uncle seekers dan siti aishah


Hahhh....lu pikirla sendiri..huhu..(ayat NABIL yg dh x leh guna dah sbb die sendiri x PIKIR SENDIRI sblm Kantoi)......actually byk lg gmbar2 tu....tp x yahla nk sebar2kn pn.....rsnye korang pn de jgk kn...kn....tp x ptotla Uncle sEEker ni nk upload sume pic2 dier ngn kak siti aisyah kt blog2 dier.....mmg leh jatuh maruah pn...SAHla sebelum upload tu x mintak permission ngn kak siti aisyah kn...kn....kehkehekeh...




TAPIIII.....Uncle Seekers pernah memberi kenyataan yg berbau begini.....




"Berikan dia (Aishah) kebebasan dan jangan halang dia untuk berkahwin dengan lelaki yang disukainya."
"Bagaimanapun, cinta antara saya bukanlah cinta dalam erti kata sebenar. Atas dasar itu juga saya menggelarnya ‘cinta syyhh’".....
(copy from Beautifulnara...Sori ye abg nara)...

Soooo.......the conclusion is.......(isi sendiri).......maybe dieorang skrg ni fall in love kot....then bile terpecah rahsia n tembelang relationship ni....maaalula kak siti aisyah ni kot.......lagi2 ngn pic2 dieorang yg daring ni kn..kn....kite tunggu n lihat kes saman dieorang nnti cmner.....


Pe motif pic ni terselit kt sini..??..ehe..x de motif pn...dan sy pn x de hubungan or skandal ngn sape2..ehehe (jgn poyo eh..)...dan sy pn x de nk menyaman org..hehe...(sungguh x de kene mengena...!)... sy tetap sy...(wakk luu..!)...





babai...


3 comments:

  1. Ceh..
    Gambar sendiri pun selit?
    Gila glemerrr...!!

    ReplyDelete
  2. Yela, mmg tak patot la Uncle Seeker ni upload gambar2 Akak Siti ni tanpa permission.
    Lagi2 pic yg dia tak bertudung tu, kan memalukan tu namenye, walaupun bakal isteri ke ape ke kan.
    So, beringat2 la ye Uncle Seeker, lps ni jgn main upload je pic kat blog.
    Hehehe.

    p/s ~ Thanks jd follower blog sy! :)

    ReplyDelete