Monday, November 8, 2010

testing..testing....

hye.....testing..testing....hehehe...excited lak...al maklumlah first time...
anyway nk tanyer best sgt ker jd blogger2 x berbayar ni??..huhu (jahat mulut tol sy ni kn)... ye r..tgk org de blog, diri sendiri pn nak gak kan..kan....bak kata blogger2 yg lain leh mencurahkan, mencetuskan, meletuskan dan segala mcm 'me... lah untuk meluahkan idea, luahan hati, perasaan, tekanan perasaan, rasa x puas hati, inspirasi dan bla...bla.... ha'ah laa....memang boleh membebelkan byk perkara....
tgk!.. kan sy dh bebel byk perkara sekarang....ehe....but 4 me bkn setakat tuk mencetuskan segala apa yg terbuku kt dlm kepala otak kita tp juga mencari sahabat2 or blogger2 yg lain tuk share story, gosip (hah! itu ain suke sgt!...hehe) dan pic2 blogger yg comel, cantik dan kacak...huhuhu... (noty sket jer..).... so ajarla sy sebagai budak baru belajar eh..(chaiyok..chaiyok!).....

 tenkiu semua....

1 comment: